Veterinær

Merete Stai

Merete er utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøyskole. Hun har alltid hatt hund som hovedfokus, og jobbet i smådyrspraksis siden hun var ferdig utdannet.

I sin jobb som veterinær har Merete en stor faglig interesse og etterutdanning innen de fleste fagområder. Tenner og tannhelse er allikevel hennes største interesse.

Merete er ekstremt glad i dyr og ser hvert enkelt individ og deres positive egenskaper. Hun har jobbet som hundeinstruktør i over ti år hos Lundqvist Hundeskole. Der har hun undervist i de fleste retninger innen hundetrening. Merete har også god kunnskap innenfor brukshunder og trening av disse etter sin karriere som hundefører i forsvaret og trening av egne hunder. Meretes oppsøkte organisert hundetrening første gang med omplasseringsschæferen Zenta. Hun var en krevende hund med mange problemer. Zenta var en viktig læremester, og er grunnen til at Merete har ekstra forståelse og kunnskap om problemløsning hos hunder med utfordringer.

Senere har Merete både eid og hjulpet flere hunder til et mer harmonisk hundeliv, og til å få et bedre forhold med sin eier. På grunn av sin erfaring, vet Merete hvilke utfordringer man som hundeeier kan ha i hverdagen og kan sette seg disse situasjonene.

Hun har laget modulbaserte læringsverktøy for å hjelpe dere i gang med valpe- og unghundperioden, samt noen morsomme triks du og hunden kan gjøre sammen. Dette deler hun på dyrlegehjelpen.no.

Vil du vite mer om dyrlegehjelpen.no?

Dyrlegehjelpen.no 

              

Dyrlegehjelpen.no drives av veterinærene Merete Stai og Camilla Larsen. Vi ønsker å hjelpe dyr og deres eiere med å få en best mulig hverdag sammen.

I vårt arbeid som dyrleger i smådyrspraksis ser vi hvor viktig det er med god informasjon og gode relasjoner med både dyr og eier. Vi ønsker å tilby en nettbasert tjeneste hvor dyr og eier står i sentrum. Målet vårt er å gi trygghet til eier gjennom rådgivning og informasjon.

I en hektisk klinikkhverdag vet vi at mange veterinærer ikke alltid klarer å formidle forståelsen rundt de mange aspekter som er knyttet til skader og sykdommer hos dyr. Samtidig tror vi at du som hundeeier vil føle deg tryggere jo mer kunnskap du har. Flere ulike skader og sykdommer kan ved hjelp av grunnleggende kunnskap behandles av dyreeier. Dyrlegehjelpen.no ønsker å veilede og bistå slik at du kan hjelpe hunden din i hverdagen.

Tanken med dyrlegehjelpen.no er derfor å tilby grunnleggende og god veterinærmedisinsk hjelp. Vi vil gi deg kvalitetssikret og enkelt forklart fagkunnskap via vår nettside. Her får du enkle verktøy til å forebygge og gi optimal behandling ved eventuell sykdom og skade. Vi har laget lett forståelige og pedagogiske verktøy som filmsnutter, artikler, forebyggende behandlingsprogram og modulbaserte læringsverktøy.

I tillegg får du inspirerende artikler om kjente og ukjente hundemennesker. Vi viser deg morsomme aktiviteter du kan gjøre sammen med hunden din – vi tror at en lykkelig hund har en lykkelig eier!

 

Veterinær

Camilla Larsen

Camilla er utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøyskole. Hun startet sin veterinærkarriære med både hest og smådyr.

Gjennom hele sin oppvekst og starten på voksenlivet har Camilla drevet aktivt med hest innen dressur og sprang, samtidig som det har bodd mellom 2-6 hunder i hjemmet hennes.

Sammen med sin mann åpnet hun i 2006 egen smådyrspraksis. I dag er hun klinikkleder på to klinikker på Østlandet.

Camilla har høy veterinærfaglig kompetanse og har i sin karriere som smådyrsveterinær sett og behandlet de fleste lidelser hos smådyr. Hun har mange trofaste pasienter som føler seg trygge i hennes selskap.

Camilla har lang etterutdanning innen kirurgi fra både inn- og utland og kan derfor rådgi innenfor de fleste aspekter rundt narkose, kirurgi, prognose og ulike behandlingsalternativer knyttet til bløtvev-, bein- og leddkirurgi.

Denne damen er en lidenskapelig fuglejeger og har i dag flere hunder som hun bruker aktivt til jakt og jaktprøver. Hun er også dommer for stående fuglehunder.

Sammen med sin mann har hun pointeroppdrett under kennelnavnet Vestre Homble.

På klingende bergensk forklarer Camilla deg hva dyrelegehjelpen.no kan hjelpe deg med.

Vil du vite mer om dyrlegehjelpen.no?

_SP17468

DSC_1011