Veterinær

Merete Stai

Merete har bidratt med både filmer og artikler på denne siden.

Merete er utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøyskole. Hun har alltid hatt hund som hovedfokus, og jobbet i smådyrspraksis siden hun var ferdig utdannet.

Hun er ekstremt glad i dyr og ser hvert enkelt individ og deres positive egenskaper. Hun har jobbet som hundeinstruktør i over ti år hos Lundqvist Hundeskole. Der har hun undervist i de fleste retninger innen hundetrening. Merete har også god kunnskap innenfor brukshunder og trening av disse etter sin karriere som hundefører i forsvaret og trening av egne hunder.

Dyrlegehjelpen.no 

              

Dyrlegehjelpen.no eies av Camilla Larsen.

 

Tanken med dyrlegehjelpen.no er å tilby grunnleggende og god veterinærmedisinsk hjelp. På nettsiden får du kvalitetssikret og enkelt forklart fagkunnskap via forståelige og pedagogiske filmsnutter, artikler, forebyggende behandlingsprogram og modulbaserte læringsverktøy.

I tillegg får du inspirerende artikler om kjente og ukjente hundemennesker, morsomme aktiviteter du kan gjøre sammen med hunden din –  en lykkelig hund har en lykkelig eier!

 

Veterinær

Camilla Larsen

Camilla er utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøyskole, og eier nettsiden dyrlegehjelpen.no

Camilla har høy veterinærfaglig kompetanse og har i sin karriere som smådyrsveterinær sett og behandlet de fleste lidelser hos smådyr.

Camilla har lang etterutdanning innen kirurgi fra både inn- og utland og kan derfor rådgi innenfor de fleste aspekter rundt narkose, kirurgi, prognose og ulike behandlingsalternativer knyttet til bløtvev-, bein- og leddkirurgi.

_SP17468

DSC_1011