Portrett intervju med Camilla

Hvem er du og hvorfor vil du lage dyrlegehjelpen?

Jeg heter Camilla. Sammen med min mann har jeg flere jakthunder, så mye av fritiden går med til jakt og friluftsliv.

På siden vil dere bli kjent med Dina, Oda, Fri, Billie, Cali, Gønn og Nobel. Dette er en gjeng med glade pointere, med en enslig engelsk setter midt i blant dem.

Ellers er jeg også utrolig glad i å reise og oppleve nye steder, særlig hvor det er flott natur og rikt dyreliv. På facebook blir det derfor små drypp med dyrebilder fra mine mange turer.

I arbeidet mitt som dyrlege har jeg i mange år skrevet artikler i flere blader, samt holdt diverse foredrag og kurs for hundeeiere. Via dyrlegehjelpen.no håper jeg å nå flere hundemennesker og deres firbeinte venner, slik at de også kan dra nytte av dette materiale.

Jeg er med i dyrlegehjelpen fordi jeg tror på forebyggende helsearbeid hos hund. Med økt grunnleggende kunnskap vil flere eiere kunne tilby enda bedre stell av sine firbente venner.

Jeg håper du som hundeeier vil ha nytte av siden vår, kose deg med inspirerende tips og triks, og kanskje bli litt bedre kjent med noen kjente og ukjente hundeprofiler i Norge via våre portrettintervjuer.

Jeg er glad i å ta bilder, men har ikke jobbet med film tidligere. Så du vil ta del i vår prosess med å lære å filme, redigere og klippe sammen film!