Portrettintervju med Merete

Hvem er du og hvorfor vil du lage dyrlegehjelpen?

Jeg heter Merete og bor med mann og to hunder i Lørenskog. Fritiden går med til trening av hunder, trening av meg på basketbanen og tid sammen med kjæresten min.

Ixie og Kira er trofaste skuespillere på filmene fra dyrlegehjelpen, og er to hunder dere vil bli godt kjent med.

Dyrlegehjelpen starter jeg fordi jeg ønsker å dele kunnskap med andre hundeeiere. Jeg har alltid likt å lære bort, og har jobbet mange år som hundetrener, før jeg ble dyrlege. Jeg har over mange år laget artikler og holdt kurs for interesserte hundeeiere. Samtidig ønsket jeg å lære mer om film og bildetagning. Da ble det naturlig å lage denne siden.

Læringskurven har vært bratt. Vi har lært mye om lys og film teknikk på kort tid, og vi håper du vil like siden vår.